davidgoffin_aa.jpg

AA Drink gaat samenwerking aan met David Goffin

17/01/2017 14:380 reacties1167

Met trots presenteert AA Drink een nieuwe samenwerking met David Goffin, Belgiës beste tennisser en de nummer 11 van de wereld. AA Drink zal Goffin onder andere steunen met de juiste sportdrank op het juiste moment bij al zijn trainingen en wedstrijden.

David Goffin is aan de Australian Open begonnen met een zege en een nieuwe sponsor. De 26-jarige Luikenaar laat zich voortaan ondersteunen door AA Drink. De sportdrankenexpert zet daarmee een traditie verder om ook in België belangrijke atleten bij te staan op het vlak van sportdrank en -voeding. Eerder was AA Drink ook al partner van onder meer Kim Clijsters, Sven Nys en Pieter Timmers. David Goffin vervoegt nu dat rijtje.

"Al sinds mijn juniorentijd ken ik AA Drink goed", zegt de 26-jarige Luikenaar. "Ik ben daarom erg trots dat ik een partnership aan ga met dit gerenommeerde sportdrankenmerk. Als topsporter ben ik me er elke dag van bewust dat sportdranken en voeding een essentieel onderdeel zijn van mijn prestaties. AA Drink biedt voor elk gebruiksmoment de perfecte sportdrank. Elke tennisser kan daar zijn voordeel mee doen, ongeacht leeftijd of niveau."

"Wij zijn zeer trots op deze samenwerking met David Goffin", vult Guido Gielen, Sr. Brand Manager AA Drink Europe, aan. "David is een van de meest fitte spelers op de tour. Dat bewijst hij dag in dag uit met zijn prestaties en doorzettingsvermogen. AA Drink is daarom erg vereerd om onderdeel te mogen uitmaken van zijn team. Wij hopen met onze sportdranken een bijdrage te kunnen leveren aan zijn prestaties. In de toekomst zullen wij overigens tennissers in België van alle niveaus op verschillende manieren meer advies geven over sportvoeding en sportdranken. Samen met tennissend België kijken wij uit naar een prachtig tennisjaar!"

Geplaatst in Sponsoring

Redactie

Redactie-account van SPORTNEXT.BE | SPORTNEXT, de Sportmarketingcommunity van België en Nederland! SPORTNEXT is een innovatieve en betrokken community die zich onderscheidt door de unieke wijze waarop de dynamische wereld van...
Naar profiel »

Reageren

Log-in om in het vervolg (nog) sneller te kunnen reageren.

Welke kleur heeft gras?