ag_insurance.jpg

AG Insurance supportert voor de Belgische sport

25/04/2016 08:510 reacties1360

Op de 10 km van Brussel afgelopen zondag gaf AG Insurance de kick-off van de interne challenge 'We are all Olympians'. Maar er is meer. AG Insurance is één van de belangrijkste sponsors van de sport in België en zet dat extra in de verf met een prachtig gemaakt filmpje!

2016 is een olympisch jaar met in augustus de Zomerspelen en in september de Paralympics. In de aanloop naar het grootste sportevenement ter wereld overbrugt het personeel van AG Insurance symbolisch de 9404 kilometer van Brussel tot gaststad Rio de Janeiro. Onder het motto 'We are all Olympians' ondersteunen ze hiermee SOS Kinderdorpen. Hoe meer kilometers gelopen, gefietst of geroeid worden, hoe groter de geldsom voor het Braziliaanse project van SOS Kinderdorpen.

De eerste kilometers werden zondag al gelopen tijdens de 10 km van Brussel. "Door deze bedrijfschallenge te koppelen aan een prachtig project als SOS Kinderdorpen leeft bij vele medewerkers dan ook de echte olympische gedachte: deelnemen is belangrijker dan winnen", zegt CEO Hans De Cuyper. Ook de slogan van AG Insurance - 'Supporters van jouw leven' - krijgt door de olympische bedrijfschallenge een nieuwe dimensie. De sportende personeelsleden tonen zich 'Supporter van het leven en welzijn van kansarme kinderen'.

Rode Duivels

'Sport' en 'supporteren' gaan hand in hand bij AG Insurance. De verzekeringsmaatchappij is één van de belangrijkste sponsors van de sport in België. AG Insurance is partner van het BOIC en dus groot supporter van Team Belgium op de Olympische en Paralympische Spelen. Maar ook in het voetbal is AG Insurance present. Als partner van de Rode Duivels duimt AG Insurance net als wij allemaal voor een knalprestatie op Euro 2016.

En ook in de atletiek, de moeder aller sporten, is AG Insurance actief. Als title sponsor ondesteunt het de Memorial Van Damme, de grootste atletiekmeeting ter wereld, die dit jaar aan zijn 40ste editie toe is. In de aanloop naar die topatletiekavond op 9 september is er ook de AG Insurance Urban Memorial Van Damme. Een centraal plein in zes Belgische steden wordt voor één dag omgebouwd tot een atletiekstadion, waar Belgische toppers het opnemen tegen internationale toppers.

Het mag duidelijk zijn: AG Insurance is een grote supporter van de Belgische sport!

Geplaatst in Nieuws, Sponsoring

Remco Tervoort

Communitymanager SportNEXT | Arko Sports Media | Te bereiken via remco.tervoort@sportsmedia.nl of @remcotervoort (Twitter).
Naar profiel »

Reageren

Log-in om in het vervolg (nog) sneller te kunnen reageren.

Welke kleur heeft gras?