storytelling_training.jpg

SPORTNEXT Training The Next Level of Storytelling: Het verhaal maakt je merk!

08/06/2017 06:300 reacties162

Op vrijdag 23 juni organiseert SPORTNEXT de training The Next Level of Storytelling: Het verhaal maakt je merk! De sportliefhebber verlangt steeds meer naar relevantie, toegevoegde waarde en inspirerende verhalen; met ander woorden storytelling! Een goed verhaal is daarom belangrijk voor elke sporter én sportorganisatie, in het kader van profilering, onderscheidend vermogen en het opbouwen van een fanbase. Alleen dan kun je de aandacht (blijven) trekken van (ongebonden) sporters, sportfans, sponsoren of nieuwe vrijwilligers én deze aan je binden.

Het verhaal maakt dus je merk! De vraag voor velen blijft echter: Hoe? Hoe creëer je toegevoegde waarde door storytelling? Hoe kun je storytelling goed inzetten om je beoogde doelstellingen te realiseren? En welk verhaal of welke verhalen heb je dan eigenlijk te vertellen? Want je bent al lang niet meer de enige met een (goed) verhaal. In één dag krijg je inzicht in de trends en ontwikkelingen op het gebied van storytelling én leer je de basis aanpak voor het creëren van sterke content door storytelling voor verschillende on- en offline media.

Na de training heb je goed inzicht in de trends en ontwikkelingen op het gebied van storytelling en beschik je over de nodige how to’s. Je kent de basis aanpak om te komen tot een content strategie. Je bent in staat sterke content te creëren door het ontwikkelen vanuit je eigen krachtige story lines. Er is veel aandacht voor de kanalen (social media, eigen site, nieuwsbrief, offline media) en het opzetten van het team. Tijdens de workshop krijg je veel concrete tips, ideeën en input, zodat je er direct voor jouw organisatie mee aan de slag kunt.

Datum: Vrijdag 23 juni 2017

Waar: Regus Rotterdam Brainpark

Meer informatie over de SPORTNEXT Training is te vinden onder het tabblad ‘events’ of door hier te klikken.


Headerfoto: Shutterstock.com

Geplaatst in Events

Redactie

Redactie-account van SPORTNEXT.BE | SPORTNEXT, de Sportmarketingcommunity van België en Nederland! SPORTNEXT is een innovatieve en betrokken community die zich onderscheidt door de unieke wijze waarop de dynamische wereld van...
Naar profiel »

Reageren

Log-in om in het vervolg (nog) sneller te kunnen reageren.

Welke kleur heeft gras?