david_goffin_fp.jpg

Tennisser David Goffin sluit partnerdeal met Optima

15/04/2016 06:300 reacties1376

Optima en tennisser David Goffin ondertekenden deze week een driejarig partnerschap. De winnaarsmentaliteit van Goffin, momenteel 13de op de ATP ranking, maakt hem de geknipte ambassadeur voor Optima, marktleider in financiële planning.

David Goffin (25) is momenteel in Monaco voor het graveltoernooi van Monte Carlo. Tussen de wedstrijden en trainingen door ondertekende hij de nieuwe sponsordeal. De komende drie jaar zal het logo van Optima, de marktleider in financiële planning, over de hele wereld zichtbaar zijn. We zijn bijzonder blij en trots met deze deal, stelt Danny De Raymaeker, CEO van Optima. Goffin past perfect bij ons: hij is een gedreven winnaar, met zeer veel potentieel. We kijken echt uit naar deze samenwerking. Hij was al een geknipte ambassadeur voor ons land als boegbeeld van het Davis Cup team bijvoorbeeld, en is dat nu ook voor Optima.

“Als sporter wil je maar met één zaak bezig zijn: je volgende wedstrijd winnen” - David Goffin

De sport- en zeker de tenniswereld en Optima hebben reeds jaren een nauwe band. De marktleider in financiële planning met roots in Gent (en ondertussen actief in het hele land) organiseert deze zomer al voor de 7de keer de Optima Open, het tennistoernooi in Knokke, waar deze zomer opnieuw ronkende namen zoals John McEnroe op de affiche staan. Optima zorgt ook voor financiële planning van diverse sporters, en dit onder begeleiding van gewezen topbasketbalspeler Tomas Van Den Spiegel. Recent nog werd deze tak van Optima (vroeger ‘Athlete Support’) omgedoopt tot Sportsfin.

De eerste contacten met Optima en Tomas verliepen heel vlot, zegt David Goffin. Optima is een ambitieuze onderneming, die tegelijkertijd zeer nuchter handelt. Ik ben bijzonder blij met deze deal. Ik ben ervan overtuigd dat we de komende jaren prima zullen samenwerken, dit is overduidelijk een win-win voor beide partijen. Het concept van Optima en Sportsfin heeft ook voor sporters een duidelijke meerwaarde. Als sporter wil je maar met één zaak bezig zijn: je volgende wedstrijd winnen. Als je het gevoel hebt dat je andere zaken, waaronder je financiële prima beheerd worden, geeft je dat nog meer de vrijheid om je te focussen op het winnen van wedstrijden en prijzen. Succes begint met een plan, zeggen ze bij Optima. Ik denk dat ze gelijk hebben.

Geplaatst in Nieuws, Sponsoring

Redactie

Redactie-account van SPORTNEXT.BE | SPORTNEXT, de Sportmarketingcommunity van België en Nederland! SPORTNEXT is een innovatieve en betrokken community die zich onderscheidt door de unieke wijze waarop de dynamische wereld van...
Naar profiel »

Reageren

Log-in om in het vervolg (nog) sneller te kunnen reageren.

Welke kleur heeft gras?