Contact

SPORTNEXTBE
Het platform SPORTNEXTBE is een initiatief van Arko Sports Media en Golazo Media. SPORTNEXTBE is doorgegroeid vanuit SPORTNEXT (www.sportnext.nl) en gestart op 1 juli 2013. 

SPORTNEXTBE is een innovatieve en betrokken community die zich onderscheidt door de unieke wijze waarop de dynamische wereld van sportmarketing met de doelgroep wordt gedeeld. Leden ontmoeten elkaar op vele plekken, op vele manieren en op vele momenten om betrouwbare en actuele kennis te vergaren, nieuwe contacten te leggen en inspirerende ervaringen op te doen.

SPORTNEXTBE organiseert en faciliteert die ontmoetingen met een goed doordacht pakket van nauw met elkaar samenhangende en elkaar versterkende communicatiemiddelen. Doel: verdere professionalisering van sportmarketing als vakgebied en het stimuleren van de inzet van sport als marketingtool.

Redactie SPORTNEXTBE Platform
Michel Dusée (community manager) e-mail: michel.dusee@sportnext.be

SPORTNEXT Magazine
SPORTNEXT Magazine is een uitgave van Arko Sports Media en Golazo Media en verschijnt twee keer per jaar. Het magazine is bestemd voor sportprofessionals en wordt zowel op de Belgische als Nederlandse markt uitgegeven. 

Redactie-adres en lezersservice
Golazo Media
Schoebroekstraat 8
3583 Paal-Beringen (België)
T: +32 (0)11 45 99 00

Arko Sports Media
Edisonbaan 14-F
3439 MN Nieuwegein (Nederland)
T: +31 (0) 30 707 30 00