Disclaimer

SPORTNEXTBE verleent u hierbij toegang tot SPORTNEXTBE.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door SPORTNEXTBE en derden zijn aangeleverd. SPORTNEXTBE behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op marketingfacts.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van SPORTNEXTBE.

Beperkte aansprakelijkheid

De op SPORTNEXTBE.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van SPORTNEXTBE.

In het bijzonder zijn alle prijzen op SPORTNEXTBE.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op SPORTNEXTBE.be. SPORTNEXTBE oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. SPORTNEXTBE zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij SPORTNEXTBE en haar gebruikers.  De inhoud van SPORTNEXTBE.be is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-GelijkDelen-NietCommercieel 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.