{author}

Wijnand van der Waal

Communitymanager SPORTNEXT.NL

Communitymanager SPORTNEXT.NL | Media-ambitie bij de Vonken

Website »Twitter »LinkedIn »

Maak kennis met 17 bijzondere start-ups uit de Franse sport

15/04/2015 06:300 reacties1572

Seaters_que_fp.jpg

Na de presentatie van de plannen in november vorig jaar komt Springboard nu tot leven. In Parijs zijn de 17 start-ups bekend gemaakt die met innovatieve concepten eerst Frankrijk en daarna de wereld willen gaan veroveren. Maak kennis met de 17 concepten van online sportplatformen tot apps voor smartwatches.

Lees verder »

De 10 leukste 1-april grappen uit de sport

01/04/2015 13:210 reacties1645

het_is_koers_fp.png

Een voetbal alleen voor linksbenige spelers, een parfum van wielrenner Cancellara, onderwater zwemmend gamen en Het is Koers overgenomen door Oleg Tinkov van de Tinkoff-Saxo-formatie? Het moet vandaag wel 1 april zijn. Ook de sportwereld wordt niet gespaard, over de echtheid van een aantal berichten twijfelen we nog. Blog wordt regelmatig voorzien van een update. Bekijk hier de 1 april grappen van vorig jaar.

Update - 14.35:
- een benenscheerclinic bij de KNWU
- een grijze trui in de Tour
- Lance Armstrong manager van wielerploeg Oleg Tinkoff

Lees verder »

8 Belgen in de lijst van 120 voetballers met de hoogste transferwaarde

09/01/2015 06:300 reacties2816

eden_hazard.jpg

Winterstop. Voetbalclubs maken zich klaar voor de tweede seizoenshelft. Tijd om de balans op te maken door het tellen van de winstpunten en analyseren van de verliespunten. CIES Football Obervatory  brengt een overzicht van de Top 120 voetballers met de hoogste transferwaarde uit de vijf grootste competities (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A en Ligue 1). Dit zijn de spelers die clubs vast moeten houden of aan moeten trekken om het elftal sterker te maken. Dat er binnen de Rode Duivels een gouden generatie is, toont de lijst des te meer aan: maar liefst acht Belgen staan in de Top 120! Eden Hazard is op dit moment zelfs - na Messi en Ronaldo - de meest waardevolle voetballer.

Lees verder »

De grote Super Bowl XLIX post

08/01/2015 05:000 reacties2718

Super_Bowl_XLIV.jpg

De Super Bowl is 50% sport en 50% reclamespots. Op de eerste dag van februari 2015 staan ongetwijfeld twee ijzersterke teams tegenover elkaar in het Phoenix Stadium voor de 49ste editie van de Super Bowl. Maar waar grote adverteerders voorheen in de rij stonden (en alles aan deden om voor te dringen) heeft NBC nu te maken met een valse start. Autoconstructeurs, voorheen een kartrekker voor wat betreft de inkoop van reclamevideo's, laten het afweten en ook de enorme inkoopbedragen staan ter discussie. In 'De grote Super Bowl 2015'-post een uitgebreid overzicht van de reclamespots en relevante onderzoeken. Regelmatig volgen er updates en deel graag al je eigen bevindingen in de reacties.

Update: 8 januari - 95% verkocht

NBC meldt dat 95% van de 40 plaatsen zijn verkocht. 15 merken maken hun debuut tijdens Super Bowl XLIX.

Lees verder »