{author}

Tom Vangeneugden

Retail Acquisition Coordinator G-Star

Tom Vangeneugden is 22 jaar topsporter geweest met als hoogtepunt het nog steeds bestaande Belgische record op de 1500m gezwommen bij de Olympische Spelen van Beijing in 2008. Na het beëindigen van zijn topsportcarrière begin 2012 volgt hij de sport vanaf de zijlijn, maar even intensief. Momenteel is hij Retail Acquisition Coordinator bij G-Star.

Website »Twitter »LinkedIn »

Sport app van de week: Human

07/11/2013 07:300 reacties2834

tom_humanapp_header.png

In de nieuwe sportnextbe rubriek 'sport app van de week' zal er elke donderdag een nieuwe, verbeterde en/of speciale smartphone app behandeld worden. Deze week een bewegingsapp van Nederlandse komaf, beschreven door voormalig olympisch zwemmer Tom Vangeneugden. Tom is een grote fan van de bewegingsapp, gebruikt de app dagelijks en mocht het al sinds de testfase uitproberen. Een korte review over de gratis 'Human: Move 30 minutes or more' app.

Lees verder »

De groten uit de sport, appels met peren vergelijken

04/08/2012 14:000 reacties1729

tom_grotensport.png

Een zinloze discussie had ik het gisteren op de radio genoemd. Appels en peren kan je niet met elkaar vergelijken. Geen enkele fruitsoort trouwens. Sporten zijn anders en een prestatie in 2012 is anders dan eentje in de amateurtijd zoals bijvoorbeeld 1960. Hoeveel mensen deden er toen aan sport? En nu? Maar de grootste of niet de grootste zijn, is nu eenmaal een vraag die de mensen leuk vinden en waarover ze iets willen zeggen. Ik blijkbaar ook. Fail.

Lees verder »