{author}

Stijn Boons

Departement Sport | Sponsorade | Afgestudeerd als master toegepaste economische wetenschappen (TEW) en sportmanagement met een passie voor sport en events. Momenteel actief op het departement sport en co-oprichter van het sportmarketingbureau Sponsorade.

Twitter »LinkedIn »

Turnen in ‘t Stad!

14/10/2013 11:300 reacties2180

stijn_wkturnenhd.png

Precies 110 jaar na de eerste editie streken afgelopen week de absolute wereldtoppers neer in het Antwerpse Sportpaleis voor het WK Gymnastiek. Eén van dé topevents van Antwerpen Europese Sporthoofdstad, gezien de geleverde sportieve prestaties en de internationale exposure in de media. Ruim 500 journalisten afkomstig uit alle hoeken van de wereld waren aanwezig. Artistieke gymnastiek geldt dan ook als één van de moeilijkste en internationaal meest prestigieuze olympische sporten. Maar niet alleen vanuit de media was er veel aandacht. Ook diverse sponsors maakten met hun sponsoractivaties dankbaar gebruik van alle aandacht.

Lees verder »

België hockeyland

20/09/2013 13:000 reacties1809

stijn_redpanthershd.png

Wat is dat toch ineens met dat hockey in België? Nog niet zo lang geleden gold hockey immers als een discipline die zich slechts afspeelde in de marge van het grote sportgebeuren. En plots is daar de hockeyhype die ons land verovert, mede dankzij de uitmuntende prestaties van de nationale selecties op de jongste Olympische Spelen. België heeft hockey ontdekt en de Red Lions & Panthers omarmd. Telde ons land bij het begin van het millennium nog circa dertienduizend hockeyspelers en –speelsters, dan zijn dat er nu al meer dan dertigduizend! Een ware hockey community werd gecreëerd.

Lees verder »