{author}

Nick Goossen

Nick is van dag 1 betrokken bij Elite Athletes en geeft Performance
Training in de Elite Athletes Facility. Naast een passie voor
krachttraining, blijft basketbal een groot deel van zijn leven. Nick is
afgestuurd aan de Universiteit Antwerpen en heeft een Master in de
Strategische Communicatiewetenschappen.

Website »Twitter »

Dit was Belgium Got Game 14

15/08/2014 06:300 reacties2121

nick_bgg.jpg

#BelgiumGotGame is een initiatief van Elite Athletes dat elk jaar plaatsvindt in Schoten. De derde editie vond plaats 28 juni in Sporthal De Zeurt. Met dit evenement wilt Elite Athletes het land duidelijk maken dat er genoeg talent rondloopt. Elite Athletes heeft sinds kort ook een eigen ‘Training Facility’ waar veel van deze atleten trainen, maar tevens is het ook een plaats voor mensen die zich fit willen voelen.

Lees verder »

Building Belgium Got Game: Pissed Off for Greatness

17/04/2014 11:590 reacties2138

nick_bgg_fp2.jpg

In het Belgische basketbal zijn de laatste jaren veel ontwikkelingen geweest, die uiteindelijk Belgium Got Game hebben gemaakt wat het nu is. De vorige keer blikte ik terug op het nood aan een platform, inspiraties die wij opdeden uit het buitenland, de plannen om een basketbaltornooi in de grootste nachtclub van België te organiseren, het gebrek aan financiële steun, ... In dit blog gaan we verder: zo geeft de Slimtste Mens ter Wereld zijn steun en neemt Marcel Vanthilt vrijworpen. Het kan allemaal..

Lees verder »

Building Belgium Got Game

07/04/2014 06:300 reacties2207

nick_belgiumgotgame_fp.jpg

Een basketbaltornooi in de grootste nachtclub van België, stel je voor... Wel, het kan nog beter, maar daarover straks meer. Op 28 juni 2014 gaat namelijk voor de derde maal Belgium Got Game door in sporthal De Zeurt in Schoten. Vorig jaar kwam hier zo'n 3000 man op af, maar deze editie belooft nog groter en beter te worden dan vorig jaar! In dit blog daarom een klein kijkje achter de schermen over hoe zo'n evenement door de jaren heen tot stand komt.

Lees verder »