Citymarketing 2.0: Red Bull-atleet toont ons Brugge op een unieke manier

22/08/2018 11:500 reacties229

Red_Bull_Brugge_AP-1WN4QJ7DS1W11_hires_jpeg_24bit_rgb_news.jpg

Om het eigen energiedrankje te promoten, heeft Red Bull een geweldige video opgenomen met freerunner Dominic Di Tommaso. De Australiër voerde op daken en monumenten in Brugge de meest waanzinnige stunts uit. Het is volgens Red Bull de eerste keer dat een dergelijke video in een stad wordt gemaakt. Het resultaat mag er wezen en voor Brugge is het filmpje fantastische reclame voor de stad.

Lees verder »

Bedrijf achter ledschermen rond voetbalvelden krijgt internationale aandeelhouder

01/08/2018 16:300 reacties294

Ghelamco_Arena_panorama_indoor..jpg

Wereldspeler Global Sports Commerce neemt een belang in BrightBoard, het Belgische bedrijf achter de ledschermen van de Ghelamco Arena en rond heel wat Belgische voetbalvelden. BrightBoard, dat ook actief is op de markt van retail en buitenreclame, krijgt dankzij het partnership de slagkracht om zijn innovatieve oplossingen verder te ontwikkelen in Europa.

Lees verder »

Uniek digitaal kennisevenement voor de sport komt naar Antwerpen

24/07/2018 06:300 reacties455

Digital_Sports_Day_be_shutterstock_1041718081.jpg

Razendsnel. Het tempo waarmee het digitaal landschap verandert en nieuwe ontwikkelingen en toepassingen zich aanbieden. Hoe moet je hier op inspelen? Waar liggen nieuwe kansen? Op 16 oktober krijg je de antwoorden. Een uniek Nederlands concept komt overgewaaid naar België, Antwerpen. Het Bosuilstadion – den Bosuil – thuishaven van Royal Antwerp FC, een club die zijn plaats binnen een steeds innovatievere sportwereld wil innemen en een voortrekker wil zijn op het vlak van digitale toepassingen, zal het perfecte decor vormen voor de eerste Digital Sports Day België. Dit kennisevenement brengt digitale experts en docenten samen. Krijg als professional binnen de sport inzichten in de laatste ontwikkelingen en verwacht hands-on tips die je kunt meenemen naar je organisatie. Tot 16 augustus profiteer je van 35% zomerkorting, dus meld je nu aan!

Lees verder »

Deze 7 boeken over digitale strategieën zijn onmisbaar voor de sport

23/07/2018 11:060 reacties360

boek_shutterstock_388133332.jpg

De digitalisering in de maatschappij schept veranderingen en creëert kansen. Wat verandert er in de wereld in consumentengedrag en wat heeft dat voor effect op de digitale waarde? Er zijn boeken vol geschreven over innovatie, digitalisering en disruptie. Met Peter Sprenger nemen we 7 onmisbare boeken over deze onderwerpen door en bespreken we welke lessen de sportindustrie uit deze strategische inzichten kan trekken.

Lees verder »

Rode Duivels krijgen eigen euromunt

18/05/2018 10:110 reacties1210

Rode_Duivels_munt_DVL-NLENG-VZ-CC_.jpeg

Het Belgische nationale voetbalteam krijgt een eigen euromunt. De goudkleurige munt, een geldig betaalmiddel in België, heeft een waarde van 2,50 euro. Het is de allereerste officiële munt ter ere van de Rode Duivels.

Lees verder »