De Ronde van Vlaanderen herbeleven in 360°

08/04/2015 16:150 reacties2107

360graden_rvv.jpg

Heel wat renners reden de Ronde van Vlaanderen dit jaar voor het eerst met een camera op de fiets. Zo monteerde Velon - de belangenvereniging van de profploegen - camera's op de fietsen van o.a. Lars Bak (Lotto-Soudal), Koen de Kort (Giant-Alpecin) en Bernard Eisel (Team Sky). De beelden - inmiddels meer dan 70.000 keer bekeken - zorgen voor een unieke en vernieuwende blik op de wielerklassieker. Nog niet eerder was het mogelijk om één van de mooiste koersen in ons land te volgen door de ogen van een renner. Waar Velon je in staat stelt om in de huid van een renner te kruipen, daar heeft productiehuis Fisheye zich op de fan gericht. Heb je zondag de passage van de renners gemist en wil je deze op een bijzondere wijze herbeleven? Met een 360° video (!) is dit nu mogelijk! 

Lees verder »

Meld nu sport apps aan voor de vijfde editie van de Sport App Awards

03/04/2015 15:070 reacties1793

Vijfde_sport_app_awards_fp.png

Sporten is razend populair. Lopen, wielrennen, fitnessen, wandelen, .... met de smartphone om de arm gaan we massaal op pad voor een run, ride, walk of work-out. Vijf jaar na de eerste editie van de Sport App Awards heeft nagenoeg iedereen een smartphone en maakt gebruik van sport apps. Waarom is de smartphone voor een sportliefhebber zo belangrijk? Het thema van de vijfde SPORTNEXT Sport App Awards is daarom 'mobile-first'. Meld nu jouw favoriete sport app aan in de reacties, stuur een mail naar michel.dusee@sportnext.be of via Twitter met #sportnext! Aanmelden kan tot eind april! 

Lees verder »

6 E-commerce trends die op iedere website toegepast kunnen worden

26/03/2015 11:590 reacties1905

6e-commercetrends_Esites_v2.jpg

E-commerce is als groeiende industrie de laatste weken weer veel in het nieuws. De online strategie van winkelketens als V&D en Blokker sluit te weinig aan bij de veranderende wensen en behoeften van de consument en mede daardoor krimpt hun marktaandeel zienderogen. Online georiënteerde winkels gaan hen langs alle kanten keihard voorbij. Het is ook niet eenvoudig om als traditionele retailer aansluiting te vinden bij deze innovatieve, zichzelf steeds opnieuw uitvindende branche. Niet voor niets staan de vakbladen en vakblogs vol met artikelen en lijstjes over e-commerce. Wat zijn de trends en waar houden de grote spelers zich nu mee bezig? Lijstjes die niet alleen interessant zijn voor webshops, maar voor iedereen die een website heeft voor zijn organisatie of merk. In dit artikel stip ik daarom de belangrijkste e-commerce trends voor 2015 aan en vertaal dit naar tips die op iedere website toepasbaar of relevant zijn.  

Lees verder »

Manchester City lanceert ultieme app voor wedstrijddagen

04/11/2014 06:300 reacties2124

Matchday_app_fp.jpg

Manchester United en FC Twente vertrouwen tablets in het stadion niet maar bij Manchester City denken ze daar heel anders over. De huidige landskampioen is de eerste Premier League club met een app (tweede scherm) speciaal voor wedstrijddagen en maakt een overtuigende eerste indruk.

Lees verder »

Speedo duikt in het diepe met een eigen app en community

20/09/2014 07:560 reacties2231

Speedo_fit_fp.jpg

In de wereld van apps en communities blijft de zwemsport altijd een beetje buiten schot. Vorig jaar was er het succesvolle crowfundingproject Instabeat maar het blijft lastig om onder water resultaten te meten, analyseren en delen. Speedo (Noord-Amerika) wil zwemliefhebbers motiveren om meer te gaan zwemmen en roept daarom Speedo Fit in het leven.

Lees verder »