Lotto Soudal verandert ploegnaam (tijdelijk) naar Lotto Fix ALL tijdens Parijs-Nice

01/03/2016 11:380 reacties1010

lotto_fixall_fp.jpg

Tijdens Parijs-Nice (6 – 13/03) zal Lotto Soudal dit jaar meerijden onder de ploegnaam Lotto Fix ALL. Fix All lijmkit is een van de meest verspreide producten van naamsponsor Soudal. Het is een universele en betrouwbare oplossing voor alle lijm- en voegtoepassingen voor vakmannen en klussers wereldwijd.

Lees verder »

Team Belgium in zee met Engagor voor een ‘betere fan experience’

28/01/2016 17:480 reacties1272

teambelgium_engagor.jpg

Niet alleen in Rio de Janeiro, maar ook vanuit België zullen duizenden fans de topatleten van Team Belgium gaan supporteren, onder andere via social media. Om een zogenoemde 'betere fan experience' aan de fans te kunnen bieden is Team Belgium een samenwerking aangegaan met Engagor, een Amerikaans bedrijf met Belgische roots. Samen met Engagor hoopt Team Belgium zijn online community maximaal te kunnen ondersteunen. 

Lees verder »

Stressless stopt als hoofdsponsor van schaatsploeg Bart Swings

27/01/2016 10:250 reacties1736

stressless_bartswings_fp.jpg

Stressless Nederland heeft het management van Team Stressless te kennen gegeven dat ze aan het einde van dit seizoen stoppen als sponsor van het internationale schaatsteam. Het Noorse meubelbedrijf is drie seizoenen hoofdsponsor van het team van onder meer Bart Swings en de Nederlander Jan Blokhuijsen geweest. Als sponsor hebben wij vooral dit seizoen alle doelstellingen in het schaatsen bereikt en als Team Stressless nationaal én internationaal diverse keren het podium bereikt. De naamsbekendheid van Stressless is daarmee gegroeid, zegt Thomas van Aalten, commercieel directeur van Stressless Midden-Europa. Stressless Global heeft aangegeven dat we het marketingbudget op een andere manier gaan invullen en uit de sportsponsoring stappen.

Lees verder »

ING België gekroond tot Best of Belgium

16/01/2016 12:000 reacties881

bsa_fpp.jpg

ING heeft tijdens de tweede Belgian Sponsorship Awards driemaal een prijs in ontvangst mogen nemen. De financiële dienstverlener kwam in de categorieën Best Arts & Cultural Sponsoring en Best Sponsorship Activation als winnaar uit de bus met ING: Mons European Capital of Culture 2015 en hun rol dit jaar als ondersteunende partner voor het prestigieuze cultuurevenement in Europa. Bovendien kreeg ING voor dit project ook de Best of Belgium award mee naar huis, die goed is voor een nominatie voor de ‘Best of Europe’ award tijdens de ESA Excellence Awards. Deze vinden plaats op 11 februari 2016 in Londen en worden georganiseerd door de European Sponsorship Association.

Lees verder »

Vlaamse regering: Minder structuren en meer sport

23/12/2015 12:000 reacties1058

sportnext_sporters_vl.jpg

De Vlaamse Regering keurde vrijdag het nieuwe federatiedecreet een tweede maal principieel goed. Dit decreet regelt de erkenning en de subsidiëring van de Vlaamse sportfederaties. Focus komt op een kwalitatief aanbod van A tot Z, meer autonomie en verantwoordelijkheid en minder administratieve lasten. Bovendien verandert de subsidiëring fundamenteel: naast subsidiëring op basis van het ledenaantal (kwantiteit), wordt er ook gekeken naar de kwaliteit. Op die manier worden Vlaamse sportfederaties gestimuleerd om hun sportclubs nog meer dan vandaag te ondersteunen. Resultaat: de sporter wint.

Lees verder »